Aannemer Amsterdam, het aannemersbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een aannemer in Amsterdam? Zoek niet verder! A&U is het aannemersbureau voor al uw verbouw-en renovatieprojecten van A tot Z, in en rond Amsterdam. Wij zijn een full service aannemingsbedrijf met een groot netwerk aan specialisten die vakkundig en efficient worden aangestuurd. Aannemer A&U te Amsterdam levert goed werk voor scherpe prijzen met de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Neem contact op als u een betrouwbare aannemer in Amsterdam zoekt!

Aannemer regio Amsterdam

Een goede aannemer in de buurt van Amsterdam vinden is niet altijd even gemakkelijk. Welke Amsterdamse aannemer levert wat hij afgesproken heeft? Wordt het werk wel op tijd en binnen budget opgeleverd? Als aannemersbedrijf A&U met u in gesprek gaat over bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis, dan komen wij bij u terug met een gedetailleerd plan van aanpak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een realistische planning en begroting van onze aannemerswerkzaamheden afgeven.

Bouw Amsterdam

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, kijken we doorlopend vooruit. De bouw verandert immers continu, met nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, nieuwe materialen en andere inzichten. Aannemer A&U heeft bewezen dat het in staat is om oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken binnen onze projecten naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is.

Aannemersbedrijf Amsterdam

Als full service aannemer te Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren, nieuwbouwen, restaureren, ontwikkelen en onderhouden van woonhuizen in en rond Amsterdam. Maak kennis met glasheldere planningen, toegankelijke communicatie en vakmanschap als uitgangspunt. Wij verzorgen projecten in en rond Amsterdam, zoals: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West, Duivendrecht, Ouder-Amstel, Diemen, Badhoevedorp, Amstelveen, Landsmeer, Oostzaan en Zaandam.
Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.

Renovatie en ontwikkeling Utrecht

lees verder...
Renovatie en ontwikkeling van een voormalige garagebedrijf. De garage ligt aan de Monseigneur van de Weteringstraat te Utrecht. A&U heeft deze garage ontwikkeld tot drive-in kantoor.