Badkamer verbouwen, verbouwing badkamer

Badkamer verbouwen? U wilt uw badkamer (laten) verbouwen, maar vraagt zich af wat de badkamerverbouwing gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte voor de verbouwing van uw badkamer aan bij A&U. Of het nu gaat om een compleet nieuwe badkamer, de renovatie van uw bestaande badkamer of alleen het plaatsen van het door u gekochte sanitair, bij A&U bent u aan het juiste adres. A&U: voor sanitair en het vakkundig plaatsen hiervan.

Badkamer verbouwen kosten

De kosten van de verbouwing van een badkamer hangen helemaal af van de situatie. Moet er veel gesloopt worden? Is er veel meerwerk? etc. Bij A&U is de verbouwing van uw badkamer veelal mogelijk binnen uw budget.

Goedkoop badkamer verbouwen

Veel van onze klanten bestellen zelf hun sanitair om te besparen op de kosten, dit vinden wij geen probleem. Denk hierbij aan badkameronderdelen zoals een bad, scharnieren, kastjes, lades, deurbeslag, spiegel(s), toilet, wasbak, douche, spotjes, wandtegels, vloertegeld, afvoer, etc. Wij helpen u graag met het vinden van de benodigdheden voor de bouw van uw droombadkamer. A&U werkt samen met Grando Badkamers en plaatst de verkochte badkamers namens Grando bij de mensen thuis.

Badmaker verbouwen stappenplan

Het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe badkamer kost veel tijd en is niet even gemakkelijk. Juist daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Hieronder leest u het stappenplan voor het verbouwen van een badkamer, van begin tot eind:
1. De Voorbereiding (gratis en vrijblijvend);
2. Financiering;
3. De Planning;
4. Slopen en Basiswerk;
5. De Afwerking en Montage.
We maken vrijblijvend een afspraak om te passen, te meten en te bespreken. Wat is de beste indeling? Hoeveel ruimte is er beschikbaar? Liggen de leidingen op hun plek? Dit en vele andere vragen vallen kosteloos onder de voorbereiding, en deze nemen we met u door.

Badkamer vernieuwen

Het is ook mogelijk om uw bestaande badkamer te vernieuwen, door bijvoorbeeld een nieuw bad, een extra wastafel of een nieuw toilet te plaatsen.

Badkamer verbouwen doe het zelf

A&U Utrecht is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en vervanging van uw badkamer. Of het nu gaat om een compleet nieuwe badkamer of alleen het plaatsen van bijvoorbeeld een douche, toilet, meubel of radiator, wij helpen u graag. In de meeste gevallen plaatsen wij uw nieuwe badkamer op zeer korte termijn, en kunt u binnen twee weken gebruikmaken van uw nieuw opgeleverde badkamer. Neem vandaag nog contact met ons op.
Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.

Renovatie en ontwikkeling Utrecht

lees verder...
Renovatie en ontwikkeling van een voormalige garagebedrijf. De garage ligt aan de Monseigneur van de Weteringstraat te Utrecht. A&U heeft deze garage ontwikkeld tot drive-in kantoor.