Bouwbedrijf Amsterdam

Bouwbedrijf Amsterdam. Op zoek naar een bouwbedrijf in Amsterdam? A&U is het bouwbedrijf voor al uw renovatie- en bouwprojecten van A tot Z, in en rond de stad Amsterdam. Wij zijn een full-service bouwbedrijf met een groot netwerk aan specialisten welke vakkundig en efficient worden aangestuurd door de zeer ervaren Frithjof Knijff. Bouwbedrijf A&U te Amsterdam levert goed werk voor scherpe prijzen met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact op als u een betrouwbaar bouwbedrijf in Amsterdam zoekt!

Uw betrouwbare Bouwbedrijf in Amsterdam

Een goed bouwbedrijf in de buurt van Amsterdam vinden is niet altijd even gemakkelijk. Welke Amsterdams bouwbedrijf levert wat hij afgesproken heeft? Wordt het werk wel op tijd en binnen budget opgeleverd? Als A&U bouw met u in gesprek gaan over bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis, dan komen wij niet met mooie praatjes en planningen die niet haalbaar zijn. De jarenlange ervaring van A&U heeft ervoor gezorgd dat onze bouwwerkzaamheden in Amsterdam qua budget en planning altijd realistisch zijn.

Bouwen met bouwer A&U

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, kijken we doorlopend vooruit. De bouw verandert immers continu, met nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, nieuwe materialen en andere inzichten. Bouwbedrijf A&U heeft bewezen dat het in staat is om oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken binnen onze projecten naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is.

Bouwbedrijf regio Amsterdam

Wij verzorgen projecten in en rond Amsterdam, zoals: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West, Duivendrecht, Ouder-Amstel, Badhoevedorp, Landsmeer, Amtelveen, Oostzaan, Zaandam en Diemen.

Amsterdams bouwbedrijf

Als bouwbedrijf te Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren, nieuwbouwen, restaureren, ontwikkelen en onderhouden van woonhuizen in en rond Amsterdam. Maak kennis met glasheldere planningen, toegankelijke communicatie en vakmanschap als uitgangspunt. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van ons bouwbedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op met A&U. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.

Renovatie en ontwikkeling Utrecht

lees verder...
Renovatie en ontwikkeling van een voormalige garagebedrijf. De garage ligt aan de Monseigneur van de Weteringstraat te Utrecht. A&U heeft deze garage ontwikkeld tot drive-in kantoor.