Diensten Aannemer Amsterdam en Utrecht

Advies en Uitvoering (A&U) is uw partner op het gebied van bouwontwikkeling en realisatie. Wij geven snel, deskundig en helder advies over uw bouwplannen en hoe deze te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met gespecialiseerde onderaannemers, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende bouwkundige en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Van verbouw en realisatie tot nieuwbouw.

Werkzaamheden of bouwplannen

De werkzaamheden of bouwplannen kunnen bestaan uit totale renovaties, verbouwingen, restauraties van monumentale objecten, nieuwbouwpanden of bedrijfspanden. Welke ruimte u ook wilt veranderen, van badkamer tot keuken, alles behoort tot de mogelijkheden.

A&U diensten en werkzaamheden

De werkzaamheden die A&U samen met onze onderaannemers uitvoeren, zijn onder meer:
- vloeren leggen, wanden bouwen, plafonds;
- installatie van keukens;
- verbouwing badkamer;
- stukadoorwerk;
- verbouwen interieur;
- timmerwerk (vloeren, trappen, deuren);
- schilderwerk;
- tegelwerkzaamheden;
- aanleg technische installaties (water, CV, elektra);
- loodgieterwerk (inclusief zinkwerk);
- elektrawerk;
- CV werkzaamheden;
- dakwerk;
- tegelwerk.

Organisatie diensten Advies en Uitvoering

Omdat wij zelf bovenstaande diensten uitvoeren kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Een team van vakbekwame, meedenkende en vooral betrouwbare schakels maken de realisatie van het bouwproces mogelijk. De uitvoering kan hierdoor snel en hoogwaardig worden gerealiseerd, omdat het hele bouwproces onder toezicht blijft van A&U. Vanaf de advisering waarin de bouwplannen zijn vastgelegd tot de gewenste uitvoering hiervan.

Diensten voor particulieren

Ook particulieren zijn bij A&U aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor: badkamers, kozijnen, dakkapellen, keukens, renovaties, aan- en nieuwbouw en onderhoud. Tevens bieden wij begeleiding bij de aanvraag van bouwvergunningen.

Diensten voor particuliere beleggers

Klein en groot onderhoud, het splitsen van appartementen en renovaties.

Diensten voor bedrijven

Klein en groot onderhoud, renovaties en nieuwbouw.

Of het nu gaat om een monumentaal object, een nieuwbouwpand of een bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat uw leef- en/of werkruimten voldoen aan uw huidige en toekomstige eisen. Met natuurlijk als belangrijkste uitgangspunten comfort, veiligheid en kwaliteit. Met ons heeft u de schakel in handen voor een optimale uitvoering van uw bouwwensen.