Nieuws: Samenwerking A&U met Grando

samenwerking grando met advies en uitvoering utrecht
Nadat u bij Grando Utrecht alle benodigdheden voor uw badkamer (bad, wastafel, toilet, etc.) heeft gekocht, staat het team van A&U voor u klaar. Grando biedt een gevarieerde badkamercollectie met luxe en design, voor volledige ontspanning. Origineel, stijlvol en geheel volgens uw smaak. A&U verzorgt namens Grando het plaatsen van uw badkamer.

Badkamer verbouwen? A&U maakt een offerte op maat, dit is inclusief alle materialen die we nodig hebben voor de montage en afwerking. Wij leveren maatwerk. Hieronder een aantal voorbeelden van werkzaamheden:

- sloopwerk;
- verplaatsen van de leidingen;
- het plaatsen van een bad met badwand;
- wc;
- wastafel;
- ingebouwde badkranen;
- het maken van nissen;
- verlaagd plafond met spotjes;
- nieuwe afzuiging,
- plaatsen en aansluiten radiator;
- vloerverwarming,
- tegelwerk.

Nadat uw badkamer naar wens is opgeleverd, voeren wij ook alle overbodige materialen en puin voor u af. Bekijk hier de keukens van Grando.


Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.