Nieuws: 6% BTW voor Renovatie en Herstel

Nieuwe regeling: Naast de huidige bijzondere BTW-tarieven voor isolatiewerk, behangwerk, schilderwerk en stukwerk, is er nu tevens een bijzonder BTW-tarief van 6% (i.p.v. 21%) voor renovatie en herstel van woningen.

Het tarief voor renovatie en herstel van woningen van 6% BTW, in plaats van 21% geldt van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014. Het BTW-tarief geldt alleen voor het arbeidsloon en niet de materialen. De woning dient ten minste 2 jaar oud zijn.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de BTW die Advies & Uitvoering in rekening brengt? Of wilt u meer weten over deze bijzondere tariefmaatregel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier of bel ons op 030 - 888 36 99. Wij helpen u graag!

Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.