Renovatie Utrecht, renovatiewerk Utrecht

Renovatie Utrecht? U heeft renovatieplannen in de omgeving van Utrecht, maar u vraagt zich af wat de renovatie gaat kosten? Neem dan contact op met Advies en Uitvoering (A&U). Of het nu gaat om de renovatie van een monumentaal pand, de renovatie van een nieuwbouw woning, of de reovatie van een badkamer, bij A&U bent u aan het juiste adres.

Renovatie Utrecht

Als u plannen heeft om de keuken, de badkamer of de gehele woning te renoveren in Utrecht, dan wilt u dat deze renovatie in de juiste handen is. Onze jarenlange ervaring met het uitvoeren van kleine, middelgrote en grote renovaties aan bestaande en nieuwbouw huizen in Utrecht, maakt A&U de juiste partij. Wij werken enkel met de beste vakmensen, zodat u ook vakwerk van ons kunt verwachten.

Renovatieproducten

Wij bieden een groot aantal renovatieproducten. U kunt bij ons terecht voor de renovatie, reparatie of vervanging van kozijnen, deuren en schuifpuien. Voor de renovatie van gevelbekleding, dakkapellen, boeidelen, dakgoten, zinkwerk, en voor de renovatie van daken en dakbedekking. Verder renoveert A&U vloeren en plafonds. Dus of het nu gaat om een kleine renovatie, of een grote renovatie, neem contact op met A&U.

Renovatiediensten en renovatiewerken Utrecht

U kunt bij renovatie specialist A&U uit Utrecht terecht voor de volgende renovatiewerken:
- Volledige woningrenovatie;
- Badkamerrenovatie;
- Keukenrenovatie;
- Vloerrenovatie;
- Gevelrenovatie;
- Dakrenovatie;
- Traprenovatie.

Renovatieplan Utrecht

Een renovatie begint met een plan, tekeningen en -indien nodig- een interieurontwerp. De renovatie wordt tot in detail met u besproken, zodat u weet wat er gaat gebeuren, en wij precies begrijpen wat uw wensen zijn. Wanneer wij uw wensen voor de renovatie volledig begrijpen, starten we met het opstellen van de offerte.

Offerte renovatie Utrecht

Op basis van uw wensen doen wij een voorstel voor de renovatie in Utrecht. De renovatie offerte is bestaat uit verschillende modules, samen met u bepalen we welke modules echt nodig zijn, en wat de renovatie gaat kosten. Het kan namelijk zijn dat u zelf wilt schilderen, in dat geval halen we deze module uit de offerte. Op deze manier heeft u controle, en kunt u besparen op de kosten van de renovatie. Met A&U is ook uw renovatie haalbaar.

Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande woning, een keuken of een historisch pand, bij A&U kunt u terecht.
Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.

Renovatie en ontwikkeling Utrecht

lees verder...
Renovatie en ontwikkeling van een voormalige garagebedrijf. De garage ligt aan de Monseigneur van de Weteringstraat te Utrecht. A&U heeft deze garage ontwikkeld tot drive-in kantoor.