Verbouwen Utrecht, verbouwing Utrecht op maat

Verbouwing in Utrecht? U heeft verbouwingsplannen in regio Utrecht, maar u vraagt zich af wat de verbouwing gaat kosten? Advies en Uitvoering (A&U) biedt uitkomst. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, een verbouwing van een woning, een aanbouw of een uitbouw, bij aannemer A&U bent u aan het juiste adres. Wij werken enkel met de beste vakmensen, zodat u ook vakwerk van ons kunt verwachten.

Soorten verbouwingen Utrecht

Als u wilt aanbouwen, uitbouwen, of de keuken, badkamer of het gehele huis gaat verbouwen in Utrecht, dan wilt u dat deze verbouwing in goede handen is. A&U heeft jaren ervaring in het uitvoeren van kleine, middelgrote en grote verbouwingen aan bestaande en nieuwbouw huizen in Utrecht.

Verbouwen Utrecht en omstreken

A&U doet op basis van uw wensen een voorstel voor de verbouwing Utrecht. Ons voorstel is opgebouwd met verschillende modules, daarmee bepaald u wat de verbouwing gaat kosten. Denk aan de module sanitair van uw badkamer, indien u dit zelf wilt kopen vinden wij dat geen probleem. Het kan ook zijn dat u uw huis zelf wilt schilderen, om zo te besparen op de kosten van de verbouwing. Met A&U heeft u de verbouwingskosten in eigen handen en zo is ook uw verbouwing haalbaar.

Verbouwingsplan Utrecht

Elke verbouwing begint in de basis met een verbouwingsplan, bouwtekeningen en eventueel een interieurontwerp. Alles wordt goed met u besproken, zodat u weet wat er gaat gebeuren. Juist in deze fase nemen wij alle tijd om naar uw wensen te luisteren, zodra wij uw wensen volledig begrijpen. Nadat er een akkoord is over het verbouwingsplan, starten we met verbouwen.

Kwalitatief verbouwen

Advies en Uitvoering levert hoogwaardige kwaliteit, omdat wij enkel samenwerken met ervaren architecten, constructeurs, stukadoors, tegelzetters en andere gespecialiseerde bedrijven die hun vakmanschap bewezen hebben. U kunt ons ook bellen wanneer u alleen een stukadoor nodig heeft voor uw verbouwing in regio Utrecht. Wij leveren deze graag uit ons grote netwerk.
Laatste projecten

Renovatie woning Zeist

lees verder...

Geweldig renovatie project van een jaren 30 woning aan de eikenlaan te Zeist. De woning is aan de achterzijde in de volledige breedte uitgebouwd in dezelfde stijl.

Renovatie herenhuis Utrecht

lees verder...
Renovatie van herenhuis in samenwerking met architectenbureau StrandNL aan de Koningslaan te Utrecht. Het project heeft 3,5 maand geduurd, van sloop tot volledige oplevering.

Renovatie en ontwikkeling Utrecht

lees verder...
Renovatie en ontwikkeling van een voormalige garagebedrijf. De garage ligt aan de Monseigneur van de Weteringstraat te Utrecht. A&U heeft deze garage ontwikkeld tot drive-in kantoor.